top of page

Geluidsinstallatie 'Wij zijn allemaal woorden op doorreis #2

Vanuit het werk dat ik 6 jaar geleden heb gemaakt ben ik gaan kijken naar een nieuwe ingang en perspectief door middel van geluid. Geluidsfragmenten van mij familie in combinatie met mijn fascinatie door rondreizen in grote steden als New York en Ho Chi Min City. Ver af en toch dichtbij.

De fragmenten beginnen vaak pas na een aantal seconden. Deze fragmenten zou je normaliter door één van de koptelefoons horen die verbonden staan door middel van gekleurde lijnen naar het hoofdwerk toe. Dit kunstwerk was onderdeel van de expositie Sound in The City in de Academiegallerie van feb. 2020.

Foto's gemaakt door o.a. Marcel Dolman en Kim Rombouts 

IMG_1739.JPG
DSC_0048.JPG
IMG_1056.jpg
DSC_0051.JPG
DSC_0050.JPG
IMG_1061.jpg
IMG_1002_edited.jpg

Kunstwerk  'Wij zijn allemaal woorden op doorreis #1

Dit kunstwerk is gemaakt voor het eindexamen tekenen VWO van 2014. 

Geinspireerd door de vele mensen in mijn omgeving, die allemaal een eigen weg afleggen. Allemaal individueel, maar toch verbonden. We staan dichter naast elkaar dan je zou denken. Dit wilde ik graag belichten. Hiervoor heb ik ongeveer 400 pasfoto's genomen van mensen die in mijn directe maar ook niet-directe omgeving beinvloed hebben. Door middel van verschillende afdrukken van mijn gezicht heb ik een houten constructie gebouwd op een plaat van 100 bij 70 cm. 

 

IMG_1558.PNG
IMG_1559.PNG
bottom of page